Okategoriserade

Inredning för slott och herrgård om hunden får bestämma

Jag gillar inredning som finns på slott från 1700 talet. Om ni ser filmen En vampyrs bekännelse så har de en otrolig fin inredning och jag vet ej om de bor i slott.

Det gäller att inreda rum för dina husdjur också om du har hund och katt hemma. Tänk på att våra husdjur är inga människor så sluta med att ge dem en låtsaskök eller något annat i den stilen. En hund är en hund punkt slut! Men visst är det kul att göra om ett rum till en hund rum som din hund kommer att trivas i.

Hur inreder man hundens rum?

Filmen handlar om en vampyr som är gnällig och djup hela livet. Han blev vampyr genom en annan man som alltid är sarkastisk och förlöjligar honom varje gång den andra är djup. Med sig har de också en liten flicka som aldrig växer utan är ett barn hela tiden oavsett hur gammal hon än blir. Även barnet passar in i inredningen då hon ser ut som en porslindocka med både hår och kläder. Du ska inte ha några porslindockor i hundrummet. Tänk på att dessa kan gå sönder.

Det finns även andra filmer som har en otrolig fin inredningen tex filmen Farligt begär (som är en av mina favoritfilmer) Jag gillar filmen för den tragiska kärlekshistoriens skulle och för att jag älskar inredning som finns på Versaille slottet de visar i filmen. Förr brydde man sig inte om sina husdjur som man gör i dag. Många hade inte ens husdjuren hemma utan på gården helt enkelt.

Tänk er ett slott från 1700 talet med en snygg matta med Dalhästen på? Hur unikt hade inte det varit. Du hittar flera mattor från Matts Mattor på deras hemsida. Där hittar du mattor för alla smaker och stilar. Du kanske inte gillar 1700 tals inredning som jag gör. Om du gillar mer moderna hem så ska du välja en matta som är lite mer antik så att det blir gammalt med nytt för då får du Shabby Chic stilen som är den mest populära inredningstekniken som finns sedan den först kom ut för flera år sedan.