Okategoriserade

Bodytalk energipsykolog som faktisk fungerar för din hund

Jag som bloggare har provat mycket inom alternativterapi och det jag har landat i är Bodytalk för att det är energipsykolog.

Om din hund mår dåligt och du inte vet vad det beror på så kan du alltid prova denna metod på din hund. Hunden behöver bara ligga still och sova eller koppla av. Resten sköts av terapeuten och detta kan få både din hund och katt i balans.

Jag tycker att bodytalk är revolutionerande behandling. Man kommer till behandlingen med en agenda som rör ens hälsa. Även om två personer har samma agendor så kommer deras kropp att svar olika. Jag berättade min historia för Katarina Arnesen och första gången jag var på behandling hos henne förändrades något hos mig efter 3 dagar. Jag har då gått och haft detta problem i 3 år utan att kunna göra något åt det. Jag var hos läkaren som inte heller kunde hjälpa mig. Hos Katarina förändrades jag efter 3 dagar och detta är Bodytalk är mirakel. Jag fick mitt mirakel i en dröm 3 dagar efter behandlingen hos Katarina och jag kommer absolut att fortsätta med denna behandling.

Dessa saker kan du få hjälp med: Allergier, kroniska och akuta virus, infektioner, parasiter, fibromyalgi och kronisk trötthetssyndrom, matsmältiningsbesvär, huvudvärk, skador, fertilitetsproblem, problem i inre organ oh endokrina körtlar, rädslor, fobier, känslomässiga problem, stressrelaterade sjukdomar, inlärningsproblem, ADHD, ryggont, ont i kroppen och artrit.

Kanske hjälper detta inte dig men mig har det hjälpt. Vi måste alla prova oss fram för att se vilken metod som hjälper oss bäst.