Okategoriserade

Många skaffade husdjur

Hoppas alla blir omhändertagna

Under corona tiden var det många som skaffade sig något slags husdjur. Det var mest hundar och katter, men också andra husdjur som kaniner, höns och marsvin. Och under förra året så var det nästan åttio tusen hundar som blev registrerade hos Jordbruksverket. Så det är inte så konstigt att man idag möter fler hundar ute på gångbanorna. Men nu när dom flesta börjar jobba igen på kontoren, i butiker och var man nu jobbar så blir det problem. Vissa skaffar självklart hundvakt på något sätt under dagen eller ser till att hunden får gå på hunddagis. Men det finns dom som inte längre kan ha kvar sin hund. Det är lättare med en katt som sköter sig själv på ett annat sätt, eller ett annat husdjur som klarar sig tills man kommer hem.

Men det finns också dom som kanske vill skaffa hund nu istället och då kan man kontakta hundstallet där en del hundar hamnar.