Okategoriserade

En almanacka för ditt husdjur

Du bör anteckna allt som berör din hund

För många år sedan när jag var yngre och gick i skolan så använde dom flesta en almanacka som man skrev i för att komma ihåg prover eller läxor. I dag använder dom flesta datorn eller telefonen och skriver i allt som är viktigt. Jag använder bägge då jag tycker om att skriva

Håll reda på ditt husdjur med en almanacka

Allt som handlar om ditt husdjur bör du skriva ned för att verkligen inte glömma bort. Det kan vara allt från veterinärbesök till hur din hund ska äta.

 

I min almanacka på mobilen skriver jag in saker och möten så att jag inte glömmer. Men i min almanacka kan jag skriva in så mycket annat och varenda dag har jättemånga notiser såsom väder och vad jag har gjort. Det är inte för någon annan som läser utan bara för mig själv. Bara för att jag tycker om att skriva ner saker som inte är viktiga egentligen. Och det kommer jag att fortsätta med så länge jag kan.