Okategoriserade

Älskar att skriva om hundar och katter

Men var börjar man skriva om sin hund eller katt?

Tycker du också om att skriva ?!  Jag skriver ner hur mycket saker som helst i min almanacka som inte egentligen är relevant för någon. Men jag tycker det är kul att titta tillbaka när det är något. Men. på sistone har jag börjat skriva ner saker i ett block som har hänt i mitt liv. Och nu funderar jag på att skriva en bok. Men det är ingen bok som man ska ge ut, utan bara för att sitta ner och skriva av sig och spara ner. Jag vet inte varför utan bara för att jag tycker om att skriva.

Jag har både glada och ledsamma minnen när jag var liten. Och det har väl alla. Men jag vill också skriva ner dom. Kanske tycker barnen om att läsa dom sedan när jag inte finns mer. För det finns så mycket som jag kan skriva om och jag kommer att fortsätta med mina “stolpar” jag började med för att inte glömma så får vi se var allt landar.