Okategoriserade

Det blir lugnare på sommaren

Det gäller inte bara för oss människor

På sommaren tar man det lite lugnare med vissa saker dom dagarna som det är väldigt varmt. Och det måste man tänka på också när det gäller för våra hundar. Jag som brukar vara hundvakt går inte lika långa promenader med hundarna, och inte heller mitt på dan då det är dom varmast.

Det finns vissa hundar som inte märker av värmen så mycket, men det finns också hundar som man ska ta det lugnt med. Och att en hund får gå ner till ett bad – där hundar får bada – kan vara en rolig liten utflykt med din hund. Du får bara kolla så att hundar är tillåtna. Eller så får man gå till en avsides badklippa och låta hunden bada.

Har man en hund som tycker att det är jobbigt med värmen så kan man köpa mindre hundpooler i många butiker idag.