Okategoriserade

Som författare ska man ha en tyst bostad

Vi alla människor är unika och alla har vi en story som vi skulle kunna dela med oss av till andra.

För ni har väl hört att läsa är att resa. Att skriva är att upplysa resenärerna anser jag. Du behöver också en tyst bostad om du ska få lugn och ro till din bok. Har du störande grannar se till att flytta till en lugnare område. Tala om för  din mäklare att du har som krav på att området ska vara mycket lugnt och att det inte ska finnas några festande studenter i närheten så långt ögat når.

Jag kommer själv snart att ge ut en bok när jag har fått ordning på mitt liv. Just nu är det lite kaos men det kommer att bli bättre. Jag ska först ut med hundarna då jag tjänar pengar på att ta hand om andras hundar. Det jobbigaste med en hund är att gå ut då man måste plocka deras bajs flera gånger per dag. Annars är det inte jobbigt med en hund det är det lättaste som finns samt mycket kärlek får man av dem. En katt är också rolig att ha men du slipper gå ut med katten och plocka bajs.