Inlägg

Vikten av att välja rätt typ av mentor

”När karriären är i sin början och allt går på räls tror man sällan att man behöver någon mossig föredetting att bolla med.”

Många är nämligen luftnätverkarna som lägger till personer på LinkedIn utan att ha träffats, utan att orka skriva ett medföljande mejl och berätta om varför de vill skapa kontakt. De som tycker att det är viktigare att kunna stoltsera med vilka personer har i sina nätverk och nätverkets storlek – istället för dess kvalitet.

Jobbar du med sälj jobb?

Om du dessutom vill jobba med säljjobb är det desto väktare att ha rätt mentor i din karriär. För du vill vara specialist på att sälja bra och mycket. Samt så måste man alltid tänka långsiktigt i alla sina relationer vad man än jobbar med. Hur du än jobbar vad du än har för produkter så är sälj och köp något vi alla strävar efter och detta bör verkligen gå hand i hand för alla inblandades skull. Det ska passa bra och det ska fungera så bra som möjligt utan hinder eller konflikter på en arbetsplats. För att vi också ska må bra på vår resa till att lyckas inom sälj och köp marknaden bör vi noga planera varje steg i vår organisation. Ska du jobba med säljjobb så är detta företag bästa sätt att lyckas med och det är något jag verkligen rekommenderar alla mina läsare att besöka sidan och få veta mer om dem.

När karriären är i sin början och allt går på räls tror man sällan att man behöver någon mossig föredetting att bolla med. Men efter ett tag brukar problemen dyka upp, eller i alla fall olika situationer där det är knivigt att veta hur man ska agera på bästa sätt. Då är det skönt att ha en erfaren person i rockärmen att bolla med.

Ett tips är också att skapa sig dessa relationer när man inte har ett specifikt problem att bolla så att man hinner lära känna varandra först. Glöm inte heller att hålla kontakten med din mentor och, kanske det viktigaste av allt: att säga tack.