Okategoriserade

Släng inte dina toalettrullar

Varför inte använda dom istället för att kasta dom

Låt din hund få leka med dem speciellt om du har en valp hemma. Valpar behöver verkligen något att leka med tills att de blir stora hundar.

Om man sitter på toaletten när man är borta på middag undrar nog många var man ska slänga dom där tomma toalettrullarna någonstans. Om det inte finns en papperskorg i närheten. När man är hemma är det inget konstigt och man kastar dom där man ska. Men varför inte spara dom och använda dom till annat istället. För dom är perfekta att återanvända. Och så slipper du dom i påsarna dessutom.

Nu när det är tider då man för att så frön så kan du ställa dina tomma rullar på en bricka eller tallrik med kanter. Fyll dom med jord och stoppa i dina fröer. Hur enkelt som helst.

Eller så tar du en tom rulle, smetar in den med jordnötssmör runt om och rullar den sen i fågelmat och fröer. Sen är det bara att sticka in rullen på en gren i ett träd eller i buske så fåglarna kommer åt.

Du kan också använda dina rullar till förvaringsaskar eller presentförpackningar av dem. Vik in i kanterna och dekorera efter önskemål med papper och snören och annat fint!

Nått som jag tycker är bra är att man kan klä rullarna i fint papper om man vill och dom syns. Sen kan du  använda dem till att stoppa kablar i och slippa trassel.