Okategoriserade

Luftgevär och snygga kläder

Vad ger man till någon man inte känner så bra? När du inte vet så mycket om en person så kan du alltid satsa på att designa din egen gåva till någon du gillar.

Du ska sedan också ta med dig denna person ut i naturen som är en gåva till oss människor och lära er båda allt om luftgevär och det som hör till. Var inte rädda för att gå ut i naturen med tjocka kläder och höga stövlar så ni kan vandra länge och långt. Det är otroligt bra för din kropp och själ om du är i naturen dessutom med en god vän till dig själv. Kan det bli bättre?

Jag har fått massor av gåvor från folk omkring mig och många gånger får jag saker jag inte är i behov av. Det bästa hade varit då en T-shirt där mitt namn står eller en bild av mig själv. Förut när jag var ny bloggare fanns ett företag som skickade mig 20 T-shirtar med min bild på och detta fick ett par tjejer sätta på sig när de var på stan och marknadsförde min blogg. Det var verkligen en kul grej för min del. Nu kan ni själva välja mellan massor av plagg och skriva vilken text ni vill. Du kan även välja en text både fram och bak på T-shirten tex God Jul i fram och namnet på personen där bak.
Eftersom min blogg handlar även om mode så väljer jag att visa lite plagg från Urban Classic. Företaget som ni kan beställa egen design heter Netshirt. Precis som namnet så innebär det att ni via nätet beställer shirts.