Inlägg

Är det dax att samlas ?

Nu när vi äntligen kan

Nu börjar restriktionerna i många länder försvinna och arbetsplatserna börjar återigen fyllas. Både när det gäller vid skrivbord, restauranger och alla andra arbetsplatser så börjar vi åter igen komma tillbaka. Det kanske inte kommer att fyllas på på en gång igen överallt. Men med små steg så kommer vi att återfå vår gemenskap. Kanske inte imorgon eller om en månad, men snart så.

Det är många som har jobbat hemma väldigt länge och att komma tillbaka kommer att innebära att vi bygger upp allt igen. Och kanske till nått nytt. Och varför inte då träffas tillsammans om ett tag och planera framåt genom att göra en konferens tillsammans ?

Är det dax att samlas ?

Är det dax att samlas ?

En konferens är något som man måste planera i förväg och inget som man bara säger “nu kör vi” ! Den ska innehålla en bra planering från början till slut och vad kan vara bättre då att göra en konferens utanför er stad ?! Travel2 hjälper er med bra och planerade konferensresor utomlands !

När vi gör någon speciell resa eller ska åka på möte i en annan stad vill vi uppleva något speciellt. Och det är just precis det som Travel2 kan hjälpa till med. Du får ett personligt bemötande från början till slut genom hela er resa.

Vare sig du vill åka ta din personal till en storstad, en strand eller dricka champagne i Frankrike så får du hjälp med er upplevelse som ni kommer att komma ihåg länge. Har du redan idéer så hjälper Travel2 till med det du vill, men också om du behöver hjälp med olika förslag. Både på resa och upplevelser.
I din konferensresa ingår både transporter, boende, transfer, flygskatter och mycket annat. Dessutom får du all reseinformation i din mobil genom deras Travel2Buddie. Du får hjälp med att boka det du behöver när det gäller resor, restauranger och om du vill ge din personal en rolig upplevelse.
Kontakta Travel2 redan idag för att påbörja er nya resa inom ditt företag. Både för dig, ditt företag och din personal !