Okategoriserade

Alla bilder på våra husdjur samlade i telefonen

Ni måste ha tid att ladda upp bilder på era hundar.

Jag har fastnat på en sida som ni kanske redan tittar på, eller har hört talas om. Och det är Pinterest. Där finns ju allt. Men ska man titta där så ska man verkligen ha tid för jag kan knappt sluta titta. Jag har Pinterest som app på min telefon, men ibland vill man se lite större och då tittar jag på datorn. För det är rätt mycket filmer man kan titta på. Ja, inte filmer som i filmen man sitter och äter popcorn till, utan det man söker efter eller får fram visar tex en film om hur man planterar en blomma.

Nedan ser ni den mest kända hunden som finns på sociala medier.

Tänk så många bilder vi tar på våra hundar?

Alla dessa bilder kan ni också ladda upp på Pinterest i stället för att bara samla på en hög i telefonen.

Jag kan ge er ett tips också och det är att göra några kategorier så när ni vill spara något så det hamnar på ett ställe där du hittar det lätt. Annars får du leta tills du tröttnar. Och att inte göra kategorier och tro att man kan göra det sen. Ja, det går men det tar tid att sitta och sortera. För det är just vad jag gör just nu.

Och tro nu inte att det bara finns recept eller tips på någonting utan vad du än vill söka på finns. Jag tror inte jag har fått en tom sida än när jag har sökt på någonting. Och ju mer man söker och klickar på saker så får du upp liknande saker när du öppnar appen eller sidan nästa gång.