Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Betongfigurer

Roligt att göra på våren

tycker du att det är kul att hålla på med betong och göra egna figurer ? Betong kan du köpa på många ställen där det finns material såsom färg, tapeter och annat. Som tex Bauhaus där jag köper mina påsar. Dom är rätt tunga så ta gärna med dig någon som kan hjälpa dig att få in påsen i bilen.

Börja med någon mindre form och fortsätt sen med lite svårare formar. Formarna kan du köpa både på nätet eller via många sidor på Facebook. Jag älskar silikon formar, men man måste också se till att dom tas hand om efteråt. Men det går också att göra hur många som helst sedan.

Jag älskar att måla mina betongsaker i vitt, men du kan använda vilka färger du vill.

Jag började med att googla, titta på YouTube filmer och sen är det bar att sätta fart.

Lämna ett svar

Till startsidan