Okategoriserade

Tips till nyår lämna hunden på hunddagis

Har du inte kommit igång än?

Om några dagar är det nyårsafton och du har inte satt igång med varken hur ni ska sitta, hur det ska se ut eller hur du vill att det ska se ut. Men det är inga problem. Du har fortfarande tid att göra detta. Och för att du ska få en härlig tid tillsammans med dina vänner på nyår kommer här några tips för att det ska bli lite speciellt.

Behöver du festa utan din hund?

Då kan det vara dax att lämna in din hund hos oss på hunddagiset eller välja ett hunddagis som är i närheten av dig. För en hund klarar sig på hunddagis om det finns flera hundar att leka med. Ibland går det fort för hunden att hitta en ny kompis och ibland kanske du har en hund som är introvert. Det är bra att tala om för oss som jobbar med hundar hur din hund beter sig. För då vet vi också hur vi ska anpassa oss till hundens behov. Varje hund är en egen individ.

Lägg in en massa is i frysen så att du har till tolvslaget – eller en stund innan. Det finns också is att köpa på affärerna om du vill ha färdigkrossad is på påse som du bara häller upp i en skål, hink eller champagneskål. Det ser både trevligt ut med isen och flaskorna och alla kan sen fylla på själva och du slipper springa runt själv.

Om du vill duka fint på bordet så välj gärna linne-handdukar som du viker fint och lägger på bordet. Och vet du inte hur du ska vika dom finns det en uppsjö av filmer på YouTube som du kan hitta. På bordet kan du också dekorera med en massa ljus i olika storlekar och silver eller guldkulor. Eller varför inte en massa stjärnor som du sprider ut på bordet ! Det blir mer att städa dagen efter, men om du vill att det ska “lysa” nyårsafton….

Bor du i hus så köp en massa marschaller och ställ ut och tänd precis innan dina gäster kommer. Gärna utmed hela ingången.

Du kommer säkert att ha dina gäster ganska länge på nyår och då kommer dom att använda din toalett. Häng upp en fina handdukar, gärna några doftpinnar eller doftljus på toaletten så att det känns inbjudande och fräscht.

Se till att du har snacks, champagneglas, is eller nattmat färdig innan gästerna kommer. Då slipper du stå i köket vid tolvslaget när alla står ute med ett glas och firar.