Okategoriserade

Presentkorg till hundägare

När man inte har en aning

Ibland är det svårt att komma på en present eller julklapp till någon som man vet har allt. Då brukar jag fylla en korg med allt möjligt. Det behöver ju inte vara bara ätbara saker utan kan också innehålla en korg full med spa-saker såsom masker, en handduk, hårband, hudlotion och nån doft.

Äger din vän en hund?

Glöm inte att lägga in hundgodis i korgen också för då känner de sig verkligen utvalda att du dessutom tänker på deras husdjur också.

Om jag ska gå till en väninna tex som älskar rosa kan jag köpa en flaska rosé, en rosa blomma, rosa små glas eller egentligen vad som helst som är rosa.

Och nu till jul tänkte jag ta med mig en korg till en väninna och lägga i lite saker till nyår. Det kommer bli oliver, lite ölkorv, en flaska cawa, chips, nötter och kanske några nyårshattar. Det blir nog lite andra saker också, men det är ganska uppskattat.