Inlägg

Din hud

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Din hud behöver också vitaminer

Under sommaren får vi i oss en massa D-vitaminer genom solen och vi får i oss C-vitaminer när vi äter en massa frukt. Nu på vintern försöker vi få oss både C- och D-vitaminer på annat sätt. Men glöm inte din hud ! Din hud kan bli torr under vintern och då behöver du använda bra produkter.

Serum

Det finns ansiktsserum innehållande c-vitamin som lätt går in i huden och ser till att din trötta hy blir fräsch. Använd tex C-shot Luminescent skin antioxidant treatment i 4 veckor i streck och du får en hy som känns len.

glöm inte din hud

Nordic Beauty bar säljer bl.a. {iossi} skönhetsprodukter som innehåller naturliga oljor och växtextrakt. Alla växter är odlade utan kemikalier och är inte besprutade eller testade på djur.

Din hud

Det finns både produkter för kvinnor och män, men också några produkter till ditt hem. Så du behöver inte gå in och titta på olika sidor för att hitta det du behöver. Och just nu till jul är det skönt. Varför inte ett stort härligt doftljus som är gjorda av sojavax och har en brinntid upp till 80 timmar. Eller varför inte diffusares eller rumsdofter som sprider en härlig doft i ditt eller någon annans hem. Dessutom är dom snygga och blir en snygg detalj i hemmet.

Ett kök vill man alltid ska både vara och lukta rent och fräscht. Vare sig det är genom doftljus, diffuser, tvål eller rengöringsspray. Här finns produkter som gör ditt kök både rent och luktar gott.

Alla produkter som finns hos Nordic Beauty Bar är förpackade så att dom kan återvinnas eller återanvändas.

Män

Män vill inte så ofta erkänna att dom vill ha lite bättre produkter och köper gärna “det gamla vanliga”. Men män har också hy som behöver tas hand om, eller sitt hår. Har du en man som har skägg eller mustasch så behövs det bra produkter. Och det hittar du hos Nordic Beauty bar.

Produkter och leveranser

För att du ska kunna beställa produkterna på sidan måste du vara 18 år. Alla priser som du ser på sidan ingår momsen i så det är inga fler belopp som tillkommer. Fraktkostnader kan tillkomma, men det ser du i din varukorg på slutet.

Du ser också enkelt om varan finns i lager när du tittar på produkten.

Beställer du dina produkter innan klockan två på en vardag så skickas den samma dag. Beställer du på helgen så skickas den på nästa vardag som kommer. Och du får får din leverans redan efter 1 – 3 dagar beroende på vilket fraktsätt och vart du bor.