Okategoriserade

Känner du Joakim von Anka privat?

Man brukar fråga sig vad man köper till någon som har allt. Det man egentligen frågar är att en som har överflöd med pengar som kan shoppa loss har jag inget på sin önskelista.

Jag har kommit på att man kan köpa en båt till folk som har Joakim von Anka livet. Fast då ska inte du vara en fattigloppa som Kalle Anka utan du ska själv kunna ha råd med en båt också. Annars är det kört för dig om du umgås med Joakim von Anka typer.

Om du väl köper båten så kan du sedan varje år uppvakta med båtdelar till själva båten. Dessa fina båtdelar hittar du hos Hjertmans. Det blir lite som när man köper ett dockhus så ska man sedan fylla på med trevliga miniatyrmöbler mm. När jag var barn älskade jag miniatyrgrejer. Jag älskar fortfarande allt som är miniatyr. Jag gillar också låtsasmat som är gjord av plast som man kan dekorera sin lägenhet med.

Ute efter en egen lägenhet och sparar pengar

Nu ska jag i väg och handla vilket jag gör nästan varje kväll för att sedan komma hem och laga mat. Jag lagar all mat själv och äta numera ute är inte aktuellt så att jag har råd med mäklararvode lägenhet för att få en egen lägenhet.

Hur gör du om du vill spara pengar för att kunna anlita en mäklare och köpa dig en egen bostad? Man kan då inte äta ute hela tiden utan man måste verkligen spara pengar så gott det går. För även en billig fik är dyrt om man tänker på hur billigt det är att baka själv eller köpa sin fika på Willys eller på ett annat billigt ställe. Man måste verkligen planera långt fram i tiden och vara så sparsam som man bara kan numera. På söndag är jag på julmarknad då måste jag få shoppa lite kan inte spara pengar hela livet för då skulle jag få det riktigt tråkigt eller hur?