Inlägg

Dags för ett byte ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Teckentrup

Den sista touchen är ett byte

När vi renoverade vårt hus utvändigt bytte vi ut vissa brädor och målade om så att allt blev nymålat. Vi bytte tom ut takrännorna. Vi tänkte måla garageporten också, men då den hade några bucklor så är det bättre att byta ut hela istället. Och då kan vi välja en både lite modernare och snyggare ån den vi har.

Byte

Teckentrup har en hel del garageportar som man kan välja emellan. Det beror på vad du vill ha för port och om du vill ha med eller utan motor. Och har du en riktigt stor port kanske du vill ha gångdörr i porten.

Alla portar skyddar mot fukt och kyla och är resistenta mot röta. Duet finns också ett inbrottsskydd med larmsignal.

byte

För att du ska få den bästa garageporten kan du be att få ett hembesök som är helt kostnadsfritt. Då kan ni gå igenom vilken garageport som passar just dig och hur den ska se ut för att passa in till ditt hus. Vill du ha fönster eller någon design på porten – ni går igenom allt vid besöket. Dessutom får du tips och råd av den personal som kommer till dig.

När allt sedan är bestämt får du hjälp av auktoriserad personal med att ta bort den gamla garageporten och sätta dit den nya. Dom tar också med sig den gamla och kastar den.

Du får hjälp med närmaste återförsäljare när du kontaktar Teckentrup.

Sitta kvar i bilen

Vi vill ha en garageport med en motor. Då behöver man inte gå ur bilen när det är dåligt väder utan kan sitta kvar och garageporten öppnas med fjärrkontrollen. Till m0ntorerna följer dessutom två stycken fjärrkontroller. Då kan man ha en inomhus och trycka på när man ska gå ut till bilen.