Okategoriserade

Vill du bo i en mobil lägenhet?

Tänk dig om du är på semester och kan ta med dig hela ditt hus dit du ska. Vore inte det väldigt bekvämt?

Vi kan då även ta med våra husdjur så att de också känner att deras bostad följer med dem överallt. Hundar gillar inte att byta miljö för de vill känna sig hemma. Därför kan det vara bra med husvagn om du har hund så slipper hunden byta miljö varje gång ni ska resa någonstans med hunden.

 

Du behöver då aldrig packa med dig resväskor då allt redan är i ordning i denna villavagn som det kallas. I USA kallas dessa för trailer och de gjorda av plåt. Som ett skal inuti men trä på utsidan. De är oftast i rektangel i USA där vardagsrum, toalett, kök och sovrum finns som en enplansvilla berättade Gunvi för mig. Gunvi berättade att det fanns en hel område i USA att man kopplade upp sig för vatten. Man ägde villan men betalade för platsen man bor på. Det är som att äga ett hus fast billigare. Man kan även köpa upp ett tomt. I Sverige så finns det en karta du kan se på hemsidan var du kan placera din villavagn.

Jag har sett att det ibland finns restauranger och grillkök som brukar använda sig av dessa villvagnar och kan sedan förflytta dem. När det är marknad har jag sett att folk tex säljer donuts i sådana vagnar fast de är väl på hjul om jag minns rätt.

I Sverige har du just vissa områden att välja bland där du kan lägga din villavagn på. Man skriver då kontrakt direkt i samband med att man köper en. Du får då antingen ett helårs kontrakt eller halvår med markägaren. Varför inte köpa egen mark och själv vara den som hyr ut mark till andra villavagns ägare? Du kan verkligen göra bra affärer då detta börjar bli mer och mer populärt.