Okategoriserade

Detta visste du inte om Broccolin

Nu ska jag berätta om vad Brocccoli är bra för. Jag själv är modell och därför är min hälsa A och O.

Vissa hundar vill äta vegetarisk och då har du här ett alternativ för hundmat som faktiskt är vegetariskt, bra va?

Broccoli växer på marken och du kan odla den själv i din trädgård. Den började odlas i medelhavet och i Asien. Broccolin blev populär i Nordamerika på 1700-talet.

Idag är grönsaken väldigt populärt på grund av att grönsaken är full med ämnen som vi behöver.

När du handlar broccoli ska du se till att den har en grön och fin färg utan fläckar. Stammen ska vara hård och vara full av buketter.

Broccoli innehåller ämnen som visat sig motverka inflammation. Inflammation i sig är inget dåligt. Det är ett sätt för din kropp att tillfälligt skydda dig mot skadliga infektioner, skador och giftiga ämnen.

Häromdagen tappade jag massor av broccoli i bilen men tur att jag hade massor av bilvårdsprodukter i bilen och kunde göra rent direkt.

Immunförsvar

Förutom att du kan få en friskare mage och hjärna kan broccoli hjälpa dig stärka ditt immunförsvar.

Vitamin C kan förutom att förbättra ditt immunförsvar tillsammans med kalcium även förhindra tandlossningssjukdomar.

Broccoli innehåller även vitamin K och kalcium som är två viktiga näringsämnen som hjälper dig att ha friska och starka ben. Förutom det innehåller broccoli även andra ämnen som visat sig vara viktiga för friska ben till exempel, vitamin A, Vitamin C, zink och fosfor.

Det kanske vanligaste sättet att tillaga grönsaken är att koka broccolin. Det är snabbt, enkelt och du kan både koka färsk broccoli och fryst broccoli

Ytterligare ett sätt att koka broccoli på är att blanchera den. Blanchera är ett finare sätt att säga koka snabbt och kyla ner snabbt. Det är ett populärt sätt att koka grönsaker på.