Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mystips

Mystips på hösten

Nu på hösten och vintern är det många som tänder en brasa både för att få värme och för att det är väldigt mysigt. Och visst luktar det gott när man tänder en brasa, och vill du ha en härlig doft i huset har jag fått ett bra tips.

Lägg några kanelstänger bland din ved och låt det brinna tillsammans så får du en härlig doft.

Nåt som man också kan testa kom jag på nu är om du eldar utomhus i ett mindre sällskap och i en mindre brasa. Undrar om det fungerar att lägga kanelstänger där också och man känner doften. Inget som jag hört någon testa, men kan vara en tanke.

Ett annat tips på hösten är nog det enklaste och det är att ta fram ljuslyktorna som stått i skåpen under sommaren.

Placera dom både på golv, bord och kanske pedistaler och tänd på kvällen när det börjar bli mörkt. Vi alla behöver en ljusare tid under hösten och vad är då inte bättre än levande ljus. Dessutom så värmer dom upp ditt rum behagligt och skönt.

Lämna ett svar

Till startsidan