Inlägg

Skaffa kontor

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

En kontorsplats där du får ett nätverk

Det är många som har både positiva erfarenheter av pandemin som vi haft och fortfarande fortsätter. Men nu har det släppts på många restriktioner och vi vill börja leva lite mer som vanligt. Vissa har blivit av med sina jobb och börjat på något nytt och det är också många som startat eget. När man startar eget så börjar många smått för att komma igång och då har det varit bra att sitta hemma och jobba.

Men nu när vi kan röra oss mer bland andra och vi vill träffa mer människor så skulle det vara bra med ett litet kontor. Att kunna skilja mer på arbete och privat tid.

Att hyra ett kontor innebär inte bara att ha en lokal utan det innebär också att man måste betala allt runt omkring. Såsom hyra och el tex. Men då finns det andra alternativ som kontorshotell Stockholm kan hjälpa dig med.

kontor

Kontor

I Stockholm finns det ett billigt kontorshotell där du får allt du behöver för att kunna sitta och jobba. Kontorshotellet ligger på Hagalunds industriområde och du kommer dit enkelt med buss med SL eller dom eldrivna gratisbussarna från Odenplan eller Sankt Eriksplan.

Här finns rum från 5 – 9 kvm från 2500 kronor till rum på 20 – 62 kvm från 10.500 kronor. Det beror helt på vad du behöver. Och du kan börja med ett litet rum från början och sen ta ett större.

På kontoret finns också allt det du behöver såsom internet, skrivare, kopiator och ett kök där du kan värma din mat och träffa andra hyresgäster. Det finns också tillgång till kaffe och frukt varje dag.

Besök på kontor

Konferensrum finns att boka om du behöver ta emot någon och ha ett möte i ett lite större rum.

Innan du bestämmer dig för något kan du lätt kontakta Kontorshotell Stockholm för att komma dit och titta hur det ser ut.