Inlägg

Menthol älskare

Sponsrat inlägg i samarbete med Click of Taste

Är du också en menthol älskare ?!

Vem tycker inte om att tugga på ett menthol tuggummi ?! Eller att få en fräsch dos av menthol när man är förkyld ?! Men nu finns också menthol för att smaksätta dina torra produkter.

Det är menthol i alla smakkort

Nu finns det smakkort som du kan smaksätta dina torra produkter med. Du köper dom i en pack och dom finns i fem olika smaker och alla kort innehåller menthol men också en annan smak såsom citron, körsbär eller skogsbär.

Smakkorten köper du hos Click of Taste och du köper korten en och en och kan då välja flera olika smaker. Eller så väljer du fler packen som finns på sidan i samma smak som du vill ha.

Du öppnar helt enkelt smakkortet och lägger ner det i ditt paket och stänger till. Sen låter du paketet vara stängt i minst en timme för att få smaken. Vill du ha lite starkare smak låter du paketet vara stängt i tre timmar för att få det bästa resultatet. Är du inte nöjd efter tre timmar kan du lägga ner ett smakkort på varje sida i ditt paket så får du en riktig stark smak. Det är helt upp till dig hur stark smak du vill ha.

Bollar i menthol

Click of Taste har inte bara smakkort som du kan smaksätta ditt paket med. Det finns också Click bollar som du kan köpa. Och dom finns i många andra smaker än korten. Men det är också lite mer jobb med dom. Men om man vill ha en speciell smak och få en upplevelse så är det inga problem.

menthol

Bollarna ligger 100 stycken i en förpackning och du får med dig ett bra hjälpmedel så att du både kan göra hål i det du ska smaksätta. Men också för att plocka upp och stoppa ner bollen. Sen är det bara att klicka på bollen. där du stoppat ner den så sprids smaken du valt ut i din produkt.

Bollarna innehåller både vegetabilisk olja, livsmedelstillsatser och smaksättning och för att barn och djur inte ska tro att det är något gott så ska dom inte ligga framme. För bästa förvaring så är det svalt som gäller.

Produkter, order och leverans

Du beställer enkelt vilken produkt eller produkter du vill ha på sidan. Det finns flerpack av både smakkorten och bollarna ifall du har svårt att bestämma vilken smak du vill ha.

Beställer du innan klockan 15 en vardag så skickas dom samma dag, annars går dom iväg dagen efter och du får vänta högst tre dagar innan leverans.

Beställer du för över 499 kronor är det gratis frakt annars betalar du 35 kronor. Och beställer du fem produkter får du den billigaste varan gratis. Du ser enkelt i din varukorg både vad du har beställt och vad det kommer att kosta.

Företag

Har du ett eget företag och vill sälja och bli återförsäljare för dessa produkter kontaktar du Click of Taste på deras sida så hjälper dom dig vidare.