Okategoriserade

Lakrits i stället för kaffe?

Hej! Jag tänkte bara dela med mig av hur fantastiskt mycket energi jag fick när jag åt lakrits jag hade inte kaffe eller någon annan energidryck. Notera att lakrits höjer blodtrycket. Jag har lågt Blodtryck så min tanke är nu att försöka finna äkta lakrits rot att tugga på när jag börjar känna mig trött. Jag har exempelvis alltid lakrits om jag kör bil långt med mera. Det finns än mängd häftiga hälsofördelar med riktig lakrits dessa kommer jag inte gå igenom nu men för den som är nyfiken så kan man ju söka runt.

Haft en fartfylld vecka. I går var jag till Tyresö, Stockholm och träffade en trevlig person. Mysigt ställe. Idag ska jag leta efter en cykel och fortsätta vara handledare åt min plast mamma.

Så prova lakrits i stället för kaffe nästa gång 🙂 och se vad som händer