Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2 steget

På stegarbetsguiden. Har äntligen redovisat steg 1 för min sponsor.

Så nu börjar steget som ska ge “hoppet” tillbaka. Ber mycket till gud och samma dag hände ehm saker jag bett om. Så frågan är hur kommer det sig?

😬👍 I morgon är det ääääntligen mitten på augusti så jag längtat, möten mm så jag kommer tillbaka till arbetslivet igen.

Lärt mig att jag vill leva i nuet.

Delvis inte oroa sig över morgondagen. Pröva mitt tålamod, och släppa saker som inte ger mitt liv något positivt.

Godnatt

1 comment / Add your comment below

 1. “Pröva mitt tålamod, och släppa saker som inte ger mitt liv något positivt”

  I have been doing the same thing over the last few years, anything or anyone that is not a positive influence on my life or well being, is gone. At first it was a struggle, I felt bad about letting something go and I felt even worse, almost anxious, about unfollowing someone on Facebook or saying no to a party invite.

  Now I embrace it, I only hold onto things that I need and use, the pointless stuff is given away. I have cleared my friends list of Facebook and other social media several times and no longer feel bad about saying no to people I have no connection with.

  My mental well being is the best it has ever been, I have a small group of friends that are true friends and a couple of hobbies that keep me occupied.

  For me, less is more and I feel great about it.
  —————————————————————————–
  Jag har gjort samma sak under de senaste åren, allt eller någon som inte har ett positivt inflytande på mitt liv eller välbefinnande är borta. Till en början var det en kamp, jag mådde dåligt av att släppa något och jag mådde ännu värre, nästan orolig, av att inte följa någon på Facebook eller säga nej till en festinbjudan.

  Nu omfamnar jag det, jag håller bara på saker som jag behöver och använder, de meningslösa grejerna ges bort. Jag har rensat min vänlista på Facebook och andra sociala medier flera gånger och mår inte längre dåligt av att säga nej till människor som jag inte har någon koppling till.

  Mitt mentala välbefinnande är det bästa det någonsin har varit, jag har en liten grupp vänner som är sanna vänner och ett par hobbyer som håller mig sysselsatt.

  För mig är mindre mer och jag mår bra av det.

Lämna ett svar

Till startsidan