Inlägg

Från A till B

Att ta sig fram

Vad ska du göra i sommar ? Åka runt på dagsturer och upptäcka platser som du inte har varit på tidigare. Och för att kunna göra det måste man ta sig från A till B. Men hur ska du ta dig till alla ställen ? Att ta bilen och åka runt är det lättaste då man själv kan bestämma när och var man vill åka. Men då måste man också ha ett körkort.

Dessutom kanske du redan nu håller på och övningskör men har inte kommit igång ordentligt med körkortsteorin. Det är ju en del att lära sig och ibland är det ju så tråkigt att sitta med den där boken i knät och bläddra fram och tillbaka. På nått sätt hamnar du hela tiden med mobilen i handen och gör någonting annat efter en stund. Men det finns en bra lösning på det där pluggandet som du egentligen vill göra.

Från A till B

Då tycker jag du ska ladda ner Teoricentralens app där du får hela körkortsboken i din mobil och kan läsa körkortsteorin vart du än befinner dig. På bussen, står i kö för att betala nått eller bara ligger och slöar i soffan och då kan du lätt gå in på appen och plugga lite.

Från A till B

Här finns allt du behöver lära dig innan du gör det stora provet hos Trafikverket. Gå in gratis och bli medlem och titta runt på sidan. Här kan du både läsa, göra tester, se resultat och svar och följa din utveckling. Appen finns också både på svenska, engelska och arabiska om du tycker att det är läsa på ett annat språk.

Teoricentralen ser till att sidan hela tiden är uppdaterad med rätt information som läggs in av körlärare. Så alla trafikregler, vägskyltar och allt du hittar på sidan är korrekt enligt Trafikverket.

Vill du hellre sitta vid din dator när du gör tex testerna fungerar det alldeles utmärkt då du då bara loggar in på hemsidan istället.

Har du några frågor du snabbt skulle vilja ha svar på – om dina tester eller någon information på sidan som du inte förstår – kan du chatta med en körlärare på sidan.