Okategoriserade

En dagspromenad i stan med hunden

Ibland behöver man lite avkoppling med hunden!

Är det sommar eller ska man fortsätta säga vår ? Det har ju inte kommit den där värmen som vi alla längtar efter. För visste du om att man ej får rasta hunden överallt. Speciellt där det står privat bostadsområde så får man verkligen inte rasta sin hund och här måste du visa respekt. De vill inte ens se att du promenerar med din hund på deras område.

I och för sig så kanske man hamnar i en solstol hemma eller på en strand när värmen kommer. Så då får man passa på att göra andra saker innan den värmen kommer. Vi tog en tur till stan i helgen.

Att gå omkring i smala gränder och titta på alla gamla hus var riktigt avkopplande. När gjorde man det sist ? Och går man i gamla stan i Stockholm ska man absolut ha bekväma skor utan klackar. För kullerstenarna ligger inte riktigt helt plant som det gör på nya gator. Men det är ju det som är tjusningen.

Dom små cafeerna och restaurangerna börjar öppna upp och det är många som har satt ut både stolar och bord. Efter en promenad är det skönt att bara sätta sig ner med en god kopp kaffe eller choklad och titta på alla människor.

Så mitt tips är att åka in till stan, var du än bor och utforska delar som du aldrig besökt förut.