Inlägg

Ibland har jag långt hår här är hemligheten

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Jag har förut varit sorten som inte riktigt har brytt mig om mitt utseende. Det var den tiden då jag vägde lite för mycket och tappade då motivationen.

Jag fick nog en dag och började göra något åt min vikt och i samma veva så fick jag motivationen tillbaka. Jag har därför också börjat med make-up oftare och även löshår. Då använder jag mitt löshår från Pozehair.se för jag anser att de har bäst priser och bäst kvalité på sina produkter. Man kan välja bland många färger och är tex håret för långt kan man alltid klippa håret till en frisyr man trivs bäst i.

Nedan har jag slingor i håret och då passar det att ha löshår som är skiftad som ni kan se längre ned.

Syntetisk löshår eller äkta löshår

Jag har provat alla sorters som finns på marknaden och har haft löshår även permanent löshår som man kan få genom frisören. Mitt bästa tips är att man då skaffar sig äkta löshår för det ser mest naturligt ut.  Nedan kan du se löshår som också skiftar i färg vilket också resulterar i att det ser ännu mer naturligt ut. Du kan också tona håret hemma med en skonsam toning hemma. Detta brukar jag göra dvs när jag tonar mitt eget hår så tar jag också och tonar löshåret. Ni ser på nedan hår vilken kvalité det är och bättre finns ej att hitta på marknaden.

Poze Standard Äkta Löshår Wire & Clip – 130g

 

Du kan både välja färg och längd på håret hos Pozehair och jag skulle nog välja det längsta håret för då finns det mer variationer. Ta också hand om håret dvs löshåret som om det var ditt eget hår dvs lägg in i förpackning på kvällen och skölj ur på morgongen då blir det riktigt mjukt och fint.

Kostar bara 1999kr och du använder produkten väldigt länge om du sköter den bra också. Jag har själv förut även haft syntetisk och jag föredrar då äkta löshår. Jag var också hos en frisör i Uppsala en gång som skulle fixa syntetisk i mitt hår. Hon färgade också håret blont dvs det syntetiska så att det inte gick ihop med min egen färg så jag fick tona det när jag kom hem. Den var då permanent i mitt hår så jag fick gå tillbaka för att lösa ut allt igen.

Jag har även gjort det utomlands och den gången med äkta löshår och skruvar. Minns att håret blev för lång och såg lite väl tunt ut för att jag inte hade i så många. Man ska nog ösa på så att man får tjockt och fint svall. Det gäller att sticka ut i mängden.