Spanien

Vi har haft en riktig toppenvecka i Spanien. En blandad skara människor med mer eller mindre anknytning till OK Tisaren eller elitmiljön i Örebro, även om de flesta av oss som var med springer för Tisaren. I små camping-bungalows utanför det lilla samhället La Marina söder om Alicante har vi bott. Förutom att vi aldrig riktigt lyckades förstå oss på luftvärmepumpen vilket innebar tämligen kallt och rått klimat inomhus lite då och då så var boendet kanon. Allt har egentligen varit toppen, spännande terränger, soligt, varmt, fint, relativt bra kartor, härligt sällskap och massa spring i benen. Mitt knä som strulat lite de senaste två veckorna fortsatte på samma sätt inledningsvis i veckan men fick tillslut ge med sig gissningsvis tack vare min ihärdighet kring strechingen och massagen med golfbollen samt kvällsaktiviteten nummer ett i vår stuga där vi misshandlade varandras baksida lår genom att stå på varandra. Nödvändigt ont som gör gott faktiskt. Så sedan i onsdags har jag inte haft ont alls i knät(peppar, peppar..), bara viss stelhet i slutet av längre pass. Det känns fantastiskt skönt och kanske fram för allt beroende på att jag hemskt gärna vill springa den där världscupen om en vecka utan att behöva bekymra mig det minsta om mitt knä. Jo, jag ska alltså till Turkiet och springa världscup nästa helg, vilket innebär att jag knappt hinner komma hem innan jag på måndag tar mitt pick och pack återigen och åker söderut. Jag ser verkligen fram emot det. Speciellt att få tävla, det har jag saknat de senaste månaderna. Eller framförallt börjat sakna nu på slutet, jag känner att det börjar pirra i tävlingsnerverna.

IMG_1689

IMG_1623

IMG_1625
Arenan från student VM 2012. Massa minnen. Härliga minnen. 
IMG_1692
Delar av kartan från student VM. Nostalgi.

IMG_1691
“100 kontroller”-bana, tog inte allt men ändå ett fint långpass. Underbara vyer med bergen i bakgrunden. 

IMG_1658

IMG_1664 IMG_1663 IMG_1649
 IMG_1636

IMG_1693
Masstart, försökte hänga på killarna så länge jag bara kunde. 

IMG_1630
 
 IMG_1635
IMG_1628
IMG_1633
IMG_1676
Vi badade i termiska pooler i bergen. 35°C i vattnet.
IMG_1675 IMG_1666
IMG_1690
Lägermästerskap, lite väl mycket taggbuskar men annars kul orientering.
IMG_1679
Veckan avslutades med skaldjurs-Paella.

IMG_1684
Fin utsikt på hemvägen.

Lilian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*