Siktet inställt mot 2017

Viloveckorna är historia och träningsperioden mot 2017 börjar komma igång på allvar. I helgen var det landslagssamling med 2017-års landslagsgrupper som ett avstamp mot 2017. Samlingen var i Ånnaboda i Kilsbergen, nästan på hemmaplan för min del alltså. Härligt att vara i Närke trots att vädergudarna inte riktigt var med oss vilket innebar en del snö i terrängen. Dock bättre än vad som rapporterades från Stockholmsområdet så det var väl tur i alla fall. Och även om jag såklart inser att det inte är helt optimalt med snö på orienteringsläger så kan jag inte låta bli att njuta; när tråkiga trista november byts ut mot minusgrader, strålande sol och snö! Det är ju så fantastiskt vackert. Men jag ska också erkänna att det är få saker jag blir arg på, men jag kan bli riktigt förbannad på snön om jag springer. Skare som precis inte håller och skrapar upp underbenet varje steg, eller bara puls-snö som gör det omöjligt att få till ett vettigt löpsteg och man bara slirar runt. Så egentligen kanske jag föredrar väglöpning eller skidor om det är snö, men det går inte att undkomma hur vackert allt är! 😉 Det var hur som helt lika inspirerande som alltid att vara på läger med mycket intressanta föreläsningar och alla dessa häftiga lagkompisar och resurspersoner som kan så mycket och ger nya ideer och vinklingar. Spännande och kul även om det gäller att hålla lite ordning på tankarna och ta till sig lagom med inspiration, inte börja tvivla på sin egen plan utan bara ändra lagom mycket, hitta inspiration för att hålla motivationen under hela vintern. Jag ska absolut fokusera på att öka min fysiska kapacitet, öka min snabbhet och jobba med mitt löpsteg inför nästa år. Spännande projekt och jag är väldigt laddad för vinterträning!

DCIM100GOPROGOPR0240.
Vinterparadis! Bild: Anna Bachman
DCIM100GOPROGOPR0259.
Stort härligt tjejgäng på långpasset! Bild: Anna Bachman

DCIM100GOPROGOPR0236.

Bild: Anna Bachman

Njut av dagen!
/Lilian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*