Okategoriserade

Gå ned i vikt och samtidigt få en lyxig hälsoresa tillsammans med din hund

Kan det bli bättre att du får en lyxig hälsoresa på första klassig hotell och dessutom gå ned i vikt på kuppen?

Behöver du och din hund komma bort ett tag? Se till att hitta en hälsoresa där både du och din hund kan få koppla av. Ring och frågar först om det är möjligt för hunden att följa med. Det är inte säkert alla ställen tillåter hundar pga av allergier.

All info om vår exklusiva resa med anpassad mat utifrån person till person hittar du på hemsidan. Allt ingår och man kan lämna plånboken hemma om man vill.

Man önskar ju att det ska vara sant dvs gå ned i vikt på en hälsoresa. Risken för mig är att när jag är glad då äter jag mer än nödvändigt.

Jag behöver nog sakta ned i backarna som en viss bloggare en gång sa när jag försökte hjälpa henne att tjäna pengar på sin blogg. Hon var misstänksam hela tiden vilket visar egentligen att hon har något att dölja och en agenda med allt hon gör. Jag blir så otroligt trött på människor och hur de tar en sådan massa energi till ingen nytta. Jag är så trött på min sambo som inte har fötterna på marken. Varje gång han försöker påverka mig till ingen nytta. Vad har han ens vunnit på det hittills? Jo hans brors fruar har utnyttjad honom och hans bröder det är vad de går med vinst. Hur kan man ens leva för andras fruar undrar jag vad är det för värdigt med det låga livet?