Okategoriserade

Bloggning som bara handlar om hundar!

Behöver din hund en egen blogg?

På sommaren så är det många som bloggar om sina stranddagar, sina grillrätter och vad dom gör på sina semestrar. Och där kan man faktiskt få väldigt mycket tips om man inte vet själv vad man ska göra. Jag försöker att blanda allt mellan himmel och jord på min blogg både vad jag gör på dagarna, lite tips och vad jag har gjort.

Varför inte göra som jag starta en hundblogg?

Det bästa som finns är att starta en blogg om hundar såsom jag har gjort. Då kan du verkligen vara hemma med din hund och samtidigt tjäna pengar. Du kommer aldrig behöva lämna bort din hund på någon hunddagis eftersom du aldrig behöver åka bort för att jobba.

Många bloggar också för att nå ut till sina vänner och släktingar runt om i landet eller kanske tom i nått annat land. För att dom ska se vad som händer runt omkring i landet eller vad man gör. Men har du inte en blogg och vill starta en så tycker jag du ska tänka på vilken inriktning du vill ha på din egna blogg. Läs lite bloggar, se hur dom skriver, titta vad dom lägger in och så kommer du att få till en egen till slut.

Förutom att blogga så kan du även studera

Du har tex hr specialist utbildning för dig som vill studera på distans. För den som bloggar kan det också vara roligt att studera på distans dvs såsom du sitter hemma och bloggar så kan du även sitta hemma och studera på distans. Du bestämmer din egen takt vilket är enklare än att behöva ta sig till klassrummet en bestämd tid på dygnet. Man spar så mycket tid på att inte resa eller ta sig till någon skola. Man vinner så mycket tid på att studera på distans.

Positiva egenskaper med att studera på distans

  • Du behöver inte betala för buss eller tåg för att ta dig till någon skola
  • Du behöver inte ta kontakt med folk du studerar tillsammans med bara för att ni måste
  • Du kan sitta och äta mat samtidigt som du sitter framför datorn och lyssnar på föreläsningar
  • Du kan direkt efter distansutbildningen göra vad du vill eftersom du fortfarande befinner dig på hemmaplan.
  • Du kan dricka en kopp kaffe när du vill utan att du stör andra deltagare
  • Att utbilda sig har aldrig varit lättare då det enda du behöver är att koppla upp dig på internet

Detta är också framtidens sätt att studera och sedan kunna få ett jobb efter studierna. Du har en trygg framtid eftersom du har en god utbildning att stå på. Ofta när man studera på plats så behöver man hela tiden äta lunch ute eller ta med sig en matlåda. Den ska också värmas och man måste då se till att hitta en micro. Allt detta slipper du när du studera på distans för allt du behöver har du redan hemma.