Inlägg

Lite nya figurer

Sponsrat inlägg i samarbete med LeksaksCity

Lek utomhus

I helgen när det var fint väder passade vi på att sitta ute så mycket vi kunde. Om man satt i lä i solen var det hur skönt som helst. Jag kunde sitta med en bok eller sitta och lösa lite korsord och då ville barnen också vara ute och göra något. Så det togs ut lite leksaker och sen hade dom att göra ett bra tag. Bilarna var lite svåra att leka med i snön, men deras figurer som dom har i en låda fick följa med ut och det byggdes både hus och vägar i snön.

Lite nya figurer

Jag vet att barnen vill ha lite nya figurer och jag planerar att köpa några till deras födelsedag. Jag har en rabattkod som ni kan använda när ni handlar på LeksaksCity. Använd lekc39-a när du handlar så får du 10 % på ett köp. Rabatten gäller ända till den sista december.

Här hemma är det mycket dinosaurie lekande just nu och hos LeksaksCity finns det en hel del att välja emellan.

lite nya figurer

Som den här blåa Robo Alive Drake Ice som både går framåt, vrålar och rör på huvudet. Den ligger högt på önskelistan just nu.

LeksaksCity

Hos LeksaksCity kan du söka på både inne- och uteleksaker eller efter ålder på barnet du ska handla till. Alla deras leksaker är godkända och har två års garanti. Dom har dessutom snabb leverans på en till tre vardagar och fri leverans om du handlar för mer än 999 kronor.

Du beställer enkelt vad du vill ha och i kassan bestämmer du vilket fraktsätt du vill ha och hur du vill betala. När du kommer till kassan skriver du in min rabattkod innan du betalar så får du 10 % på ditt köp. Hittar du leksaker på kampanj gäller inte min rabatt kod.