Okategoriserade

Varför är husen obebodda i Grekland?

Nu är jag i Aten Greklands huvudstad och ser att massor av höghus är helt obebodda.

Det är dessutom centrala lägenheter som varken är renoverade eller används av någon. Så här skulle det verkligen aldrig gå till i centrala Stockholm eller Uppsala. Folk vill bo centralt och man hittar aldrig tomma lägenheter som är helt övergivna. Då menar jag verkligen helt övergivna.

Hundarna i Aten

Man ser alltid stora hundar som ligger på gatorna och bara sover. De är alla märkta med chip och har halsband. Det jag inte förstår varför det inte finns någon som också ger dem mat. Grekland är sämst på att ta hand om sina byggnader och hundar. Det ska inte finnas hundar och katter på gatorna. En hund och katt klarar sig inte ensamma utan behöver verkligen vård och kärlek av oss människor.