Inlägg

Nya färger

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Nu ska det bli nya färger

Sitter du såsom jag och funderar på att ha nya färger i ditt hem ? Jag skulle behöva få lite nya fräscha, nya färger i mitt hem. Men jag tycker inte om att göra det själv.

nya färger

Nya färger

Jag behöver nya färger på både golv och vägg och jag tänker anlita K3 Måleri som får hjälpa mig med det. Bor du i Stockholm eller Uppsala ska du kontakta dom. K3 Måleri hjälper dig hela vägen och du får ett bra resultat.

K3 Måleri målar och tapetserar allt du vill både invändig och utvändigt och du slipper tänka på att allt runt omkring. Bara att stå och tejpa dina lister och dörrfoder kan göra att du blir tokig. Jag har försökt och jag får det aldrig helt rakt. Så varför inte låta dom som har erfarenhet och kan göra jobbet istället.

Du kan också be om ett hembesök så att du kan få hjälp och visa vad du vill göra. Det kan var enklare än att försöka förklara på telefon.

K3 Måleri

K3 Måleri har den erfarenheten det krävs för att få jobbet ordentligt gjort och gör allt förarbete så att du slipper.

Dom gör inte bara jobb inomhus utan kan också måla om ditt hus utvändigt. Eller om du har ett staket eller ett lite uthus på tomten. Och att måla om huset utvändigt trodde jag bara man kunde om man hade ett trähus men så var inte fallet fick jag höra. Har du betong eller pust på huset så kan det också målas om.

Så nu ska jag gå igenom mina rum och se vad som behöver göras. Det kanske till och med bli målning av mina lister runt rummen och fodren runt dörrarna så det blir snyggt i hela rummen.