Inlägg

Barnkalas i sommar

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Vad köper man till en 1 åring ?

I sommar ska jag gå på barnkalas hos en bekant då hennes lilla tjej fyller ett år. Och vad köper man då till en ett åring som inte mamman redan köpt ? Dessutom vill jag köpa något som jag vet att hon inte kommer att köpa. Kläder och skor finns redan inköpta så jag kommer att köpa något kul istället.

barnkalas

Barnkalas

Denna gåvagn har jag hittat hos Fyndiq på deras presenttips sida. Det finns massor av tips för många tillfällen och denna gång tittade jag just på deras tips just för ett åringar. Men det finns också till din mamma, pappa, till någon som tar studenten och många fler kategorier. Så gå in och titta på deras sida så slipper du ränna runt i butiker och hitta det du just vill ha.

Jag tror att den här gåvagnen kommer att bli en bra present på det barnkalas som jag ska gå på. Jag sitter i valet och kvalet om jag även ska köpa deras fina elefant kroppskudde.

Tänk att bara få gosa in sig i denna elefant på eftermiddagen och ta en liten mysstund. Det ser ju hur skönt ut som helst.

Fyndiq

Fyndiq har inte bara presenttips på sin sida. Vad du nästan än vill söka på så finns det. Jag tror inte jag inte har hittat det jag sökt på. Du hittar fynd i alla prisklasser.

Du beställer enkelt vad du vill ha och får en orderbekräftelse till din mail du angivit. Sen skickas det du beställt hem till dig från dom affärer som säljer produkterna på Fyndiq. Så har du beställt fler saker kan dom komma i olika paket.

Du kan betala via faktura, antingen allt på en gång eller göra delbetalningar om du köpt mycket. Men du kan också betala med ditt kort, direkt via din bank eller via swish.

Så gå in och fynda – dom kommer inte bli besviken.